Powered By Blogger

19 Eylül 2017 Salı

Köpeğe tekme atan kendini bilmez...

     Köpeğe tekme atan kendini bilmezi görmüşsünüzdür. Kendisi ve yanındaki arkadaşı yürüyorlar. Orada da bir köpecik yatmış. Bu kendini bilmez hızlandı, gitti ve köpeğe tekme attı. Köpekçikte ne olduğunu anlayamadı. Zorlukla kalkıp kaçtı. Yahu be adam, o köpekten ne istedin? Sana ne zararı vardı? Orada öyle uzanmış yatıyor. Bu olay sosyal medyada patladıktan sonra adam, polis tarafından gözaltına alınmış. Ve ne çıkmış dersiniz? Daha önce çeşitli suçlardan sabıkası varmış. Şaşırdık mı? Hayır. Çünkü böyle bir hareketi yapan kişinin ruhsal problemleri olması lazım. Hiçbir insan evladı böyle yapmaz çünkü. Bu son dönemde hayvanlara şiddet aldı yürüdü. Bunlarla ilgili cezalar arttırılmalı. Hatta ve hatta hapis cezası uygulanmalı. Bıktık artık her gün böyle haberler görmekten. İçimiz acıyor. 

6 yorum:

  1. O görüntüyü ben de gördüm :( Üzülmemek mümkün değil.Nasıl bir ruh halinde yaşıyoruz ya biz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çığırından çıktılar artık ya. Bunları hapis cezası paklar. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Niye acaba ? Ayni o sekilde yatirip bir tekme atsan baj gör bakim bi daha yapiyolar mi ? Ama anca salsın güzdl devletim. Bunlarda kol atsin ortalikta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten sabıkası olan biriymiş. Suçları yapıp yapıp çıkıyorlar. Sonra başka suçlar işliyorlar. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Evet Cem. Artık dayanılmaz oldu. Acaba güçleri onlara yetiyor diye sadizmlerini onlarda mı uygulayıp tatmin oluyorlar anlamak mümkün değil. Ne oldu,nedir bu hâlimiz Cem? Allah ıslah etsin bu hasta beyinleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hasta beyinler ya para cezasından ya da hapisten anlayacaklar anlaşılan. Ama cezalar can yakıcı olmalı. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil